Store størrelser Evening Wear – Sådan finder du den perfekte kjole

Hvis du ønsker at se elegant i store størrelser aften slid, du behøver at kende en hemmelighed. Din kjole vil se godt ud, hvis det passer til din kropsform.

Så først skal du definere din kropsform, før du vælger din store størrelser aftenkjole. Hvis du har brede hofter og en relativt smal overkrop og skuldre, så er du helt sikkert pæreformet. Således sat på kjoler, der viser din bedste del og skjule din tungere bund.

Må ikke gå med kort flair eller lagdelte nederdele, men i stedet skjule din underkrop med en lang længde kjole, mindst længere end knælængde. A-line nedskæringer er bedst, da de skråner gradvist nedad. For toppen, drop skulder nedskæringer er gode, så bredden af dine skuldre ser bredere. Dette vil bidrage til at afbalancere tingene ud mellem top og bund. Hvis du er iført en todelt, kan du få mørkere farvet stykke til din nederdel. Dette vil bidrage til at henlede opmærksomheden på din top i stedet.

På bagsiden klassificeres kvinder med store buster, brede skuldre og relativt smalle hofter som æbleformede. De store størrelser aften slid passer til denne kategori ville være V-hals linjer og A-line nederdele. Du kan afprøve lange flair nederdele til at udjævne balancen mellem øvre og nedre del af kroppen. Undgå toppe såsom off skulder nedskæringer, der gør dine skuldre ser endnu bredere.

Flere aftenkjoler er tilgængelige på: www.kjolerdk.com

Uanset hvad du vælger, altid få en stor størrelse aften slid, der er din størrelse. Må ikke vælge noget overdimensioneret eller du vil ende med at se endnu større end du rent faktisk er. Også sætte ingen et tykt bælte for at understrege din talje, især når du ikke er så kurvet.

Endelig vil tilbehør hjælpe med at sætte på, at prikken over i’et i ser elegant i store størrelser aften slid. Match øreringe til din ansigtsform, og halskæder til at supplere din kjole. Tænk kreativt, eksperimentere og du får det rigtige på ingen tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *