Sådan kjole ordentligt til en formel part

Hver pige ønsker at fange opmærksomhed tilskuere, mens de deltager i en fest eller begivenhed. En pige har også muligheder for at vælge mellem en række kjoler, tilbehør og smykker til at supplere karakteren af indsamlingen. Dresscode for hver formel begivenhed varierer fra andre. Nogle formelle begivenheder kræver gæster til at bære formelle eller semiformal kjoler. Samtidig er sort slips eller hvidslips obligatorisk for visse formelle begivenheder. Det er en god idé at læse den formelle part invitation til at forstå den nødvendige dress code. Hvis invitationen ikke nævner nogen dress code, bliver det vigtigt at vælge kjolen ved at holde sig for øje en række retningslinjer.

DKK1061.18

Bestem hændelsestypen:
Ofte invitationen til en formel begivenhed nævner dress code. Men dress koder varierer fra en formel begivenhed til en anden. Mens du deltager i en hvid-slips begivenhed, kan du bære en fuld længde aftenkjole. Men du er nødt til at bære en elegant cocktail kjole eller en fuld-længde aften kjole, mens de deltager i en sort slips begivenhed. Hvis begivenheden er sort slips valgfrit, kan du vælge mellem den elegante cocktail kjole, fuld længde aften kjole eller formelle adskiller uden bukser. Men du skal også bære specielt designet formel cocktail kjole, hvis du deltager i et cocktailparty.

DKK1192.46

Overvej længden og stoffet af kjolen:
Mens du evaluerer de formelle kjoler, skal du koncentrere dig om kvaliteten af stoffet og sikre, at det ser anderledes ud end dit daglige slid. Det er en god idé at bestemme stoffet baseret på dets glans og tekstur. Svarende til stoffet, du også nødt til at være opmærksom på detaljerne i byggeriet. For eksempel skal du vælge en kjole med passende længde. Da begivenheden er formel, skal du undgå at bære en kjole, der afslører for meget kavalergang. Også, hem af nederdelen må ikke gå ud over en til to inches over knæet. Du skal vurdere konstruktionen af kjolen grundigt for at sikre, at den formelle festkjoler ikke gør den forkerte erklæring.

Model: DK-L97 ,DKK1394.85

Prøv den nye kjole ud:
Det er også vigtigt at vælge en kjole, der perfekt supplerer din figur og kropsform. Når du shortlist den formelle festkjoler, skal du prøve hver beklædningsgenstand. Du kan endda bede dine venner om at tjekke pasformen af hver kjole. Du skal gå op en størrelse, hvis der er nogen krøller, bundtning eller trække. Også, du skal være opmærksom på skuldersømmene, og sikre, at det forbliver på kanten af din skulder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *