Enkle ideer til søde negle designs

Negle Design er blandt de mest populære modetrends i dag, og negle maleri er ikke så vigtigt længere. I generationer, har vi beundret negle fingre og tæer malet i enkeltfarver. Heldigvis, disse dage, kan du få en række værktøjer, der hjælper med at skabe søde negle design, ved hjælp af applikation og decals, der hjælper dig med at harmonisere dine negle ikke med farven og stil af dit outfit kun, men også med fejringen, at du kunne glæde , som kunne være en særlig personlig lejlighed eller ferie. Mulighederne er uendelige, og det bedste er det faktum, at disse kan ændres så ofte som du ønsker.

Muligheden for designs til negle er varieret i disse dage, de populære dem omfatter helligdage og sportshold. Mange er begejstrede for at demonstrere deres loyalitet over for specifikke teams og tilføje deres respektive maskotter. Det er rigtig sjovt at have en pedicure og manicure, der matcher de særlige outfits, der skal bruges til særlige lejligheder, som jul og andre fester. Den grundlæggende idé er fortsat at omfatte et design og farve, der er mest passende til lejligheden. Her er nogle ideer, som du kan godkende for mange af de lejligheder eller endda uden nogen bestemt lejlighed, og har nogle sjove:

Negle med glitter

Dette er en meget nem, men meget effektiv teknik til at skabe meget søde negle designs. Ved at vælge en supplerende base coat, kan du nemt vælge en passende glitter topping, som ikke kun fremhæver din base belægning, men også farven på din kjole. Du er på frihed til at vælge en farve af dit valg, der formidler din personlighed og stil.

Negle med Halvmåne

I dette tilfælde, bunden af neglen danner en halvmåne, mens resten over det omfatter designs i harmoniske farver. Valget af farver er det, der betyder mest her. For at opnå maksimal effekt bør disse supplere hinanden. Du kan vælge at have en kombination af sølv med nuancer af blå, eller kontrast gylden farve med rødt, men sørg for, at den halve måne forbliver nøgne.

Blomster negle

Du skal vælge en grundfarve efter eget valg for at designe blomsterne på dine negle. Du kan anvende klistermærker med blomstermotiver, eller blot inkludere Tusindfryd eller en anden lignende blomster over en base frakke ved blot at bruge striber og prikker. Du kan være sikker på at snuppe den meget ønskede opmærksomhed.

Disse dage kan du oprette søde negle design med hjælp af airbrushing teknikker, men husk på, at du kan oprette originale designs til tæerne og fingrene negle, der ser original nemt, så du at demonstrere din kreativitet og persona. Når du begynder at få tillid til feltet, gradvist kan du begynde at eksperimentere med decals, luftkanoner og nogle originale ideer, der ville hjælpe med at formidle din ønskede besked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *