Dame jeans fra 1950 ‘ erne og nu

Vi ved alle, at mode altid gentager sig selv. Hvad var engang meget fashionable mange årtier siden bliver redesignet lidt og sat tilbage i butikkerne for os at købe. Lige før det skete selv om vi troede, de var en har-været stil og kiggede ud dateret. Men bare få et par film starter i tøj fra gårsdagens og vi alle ønsker et par. Sådan fungerer det bare. Vi ser en anden ser godt ud, og vi ønsker at se det gode også.

Når det kommer til jeans er det ikke anderledes. Faktisk er det lidt anderledes, fordi der altid er nye stilarter og måder at bære jeans, altid. Den skam artig ones ophold oven på nemlig en samtidigt med at men den risikable og eventuelt skadelig ideer nemlig jeans fade i en fjernt hukommelse. Dem, vi fokuserer på og holder, er de stilarter, der bliver på. Nu når det kommer til at tale om jeans fra 1950 ‘ erne er det lidt anderledes efter min mening.

Rockabilly trend er i øjeblikket stærk og gal mænd er på fjernsyn rundt om i verden, og vi er alle føler en lille smule nostalgisk. I dette tilfælde er det ikke mode eller trendsættere og film begynder at fortælle os, hvad de skal bære. Vi ønsker at gå tilbage i tiden til en særlig æra og begynde at bære disse tøj igen. Vi ved, hvor gode de kiggede og vil have det tilbage. Dette er, hvad der gør 1950 ‘s dame jeans virkelig speciel.

Den anden grund til, at det er specielt, fordi vi ved, hvad det betød for en kvinde at være iført jeans i 1950 ‘ erne. Vi ved, at det var et oprør og modigt, og vi har alle nydt godt af det i høj grad. Bare se på os nu med alle de par jeans. Hvad ville vi gøre uden dem?

Det er ligesom vi er kommet fuld cirkel på dette punkt. Fra den stil af jeans fra 1950 ‘ erne, har vi været igennem hundredvis af stilarter fra den tid, og nu vender vi tilbage til det, vender tilbage til vores rødder og muligvis føler bemyndiget af det. Selv om oprøret faktor ikke er der fuldt ud, er det lidt til stede i det faktum, at vi er iført denne stil endnu en gang, fordi vi ønsker at og ikke fordi vi er fortalt til. Hvis du endnu ikke har fået et par til dig selv, gå ud og købe en og bære det stolt. Men ikke fordi jeg bad dig om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *