Den bedste, mest komfortable, godt montering Sports bh’er

Det er 12:15 frokost tid gym tid, jeg åbner døren til min kickboxing klasse og en hot pink strappy, unstøtt ende sports bh er i mit ansigt. Smukke, ja, funktionelle, nej, og min debat om sports bh etikette fortsætter! Som jeg flytter ind i den klasse, jeg ser det samlede modsatte, en sort, fuld dækning, sports-bh, der tilbyder ingen stil, ingen skønhed endnu er meget funktionel.

Jeg er altid fascineret af de store forskelle og stilarter, og hvordan nogle kvinder synes at have kroppen rustning på, mens andre knap nok dækker. Det har været min praksis at dække over det. Jeg har aldrig været interesseret i at bære alle i gymnastiksalen, heller ikke jeg noget imod, hvis nogen andre gør. Jeg finder det interessant at se samspillet mellem dem, der søger…

Fordi så mange forskellige kvinder som så mange forskellige sport BH stilarter, har jeg besluttet at undersøge, hvad der gør en kvinde købe en bestemt sports-bh. Uanset om det er varme maksimering, lilla, blå, strappy, zip op, skubbe op eller trække på, Sports Bras har taget et liv i deres egne. Nogle har aftagelige kopper, nogle har ledninger til ekstra støtte, nogle kan bæres som en badetøj. Ligegyldigt hvad begær, er det derude. Sport Bras er blevet så populære og komfortable, jeg finder kvinder iført dem, selv når de ikke arbejder ud. De føler sig godt, ser godt ud og er mere holdbare end nogle af de spinkle blonder bh’er fra fortiden. At komme igennem en dag komfortabelt uden at falde ud, at have riller tilbage i huden og være behagelig er uvurderlig for mange.

Lad os tale favoritter, for nylig har jeg fundet nummer et valg er zip front bh. Slags sexet, men så behagelig. Det kan bæres hele dagen, det løfter, det ser godt ud og kan bæres alene, som en badetøj. Den afgrøde top af Delfin Spa, den strappy skåret Dune Bra og milla Bra af Cozy orange, Amanda top med indbygget BH af Free People. Koral pink, turkis blå, lilla og sort. Smukt, funktionelt og komfortabelt.

Der er så mange forskellige mærker stilarter og steder at få disse produkter er det ofte overvældende. Jeg har fundet søge efter specifikke navne og farver hjælp, og derefter lejlighedskøb shopping. Jeg har aldrig købe, når jeg er nødt til at betale for shipping og kærlighed, når jeg finder websteder, der har Specials, salg og promotions hele tiden. Jeg elsker de små hjemmesider, fordi de synes at gå ud af den måde at behage.

Så uanset din stil, uanset hvad du håber at opnå, kan Sports bh’er bæres mere end bare til gymnastiksalen. Den mest beundrede badetøj jeg bar var faktisk en sports-bh… give det en chance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *