Vælg den rigtige formelle kjole til din krops type

Formelle kjoler, ligesom kvinder, kommer i alle former og størrelser. At vælge den rigtige type formel kjole til din figur er ikke så svært at gøre, hvis du ved hvad du skal holde øje med.

Hvis du har en pæreformet figur er det en god idé at gå med en formel kjole, der har en monteret Top og en fuld eller en a-line nederdel. Dette vil bedst fremhæve din talje og vil henlede opmærksomheden væk fra dine større hofter eller bund. Det er ikke generelt anbefales, at en tung-sæt, pære-formet kvinde bære en kort formel kjole som bunden er ofte fremhævet. Korte formelle kjoler er ideelle til langbenede, slanke kvinder.

Kvinder med slanke figurer ser også godt ud i formelle og semi-formelle kjoler, der blusser ud, da det giver illusionen af flere kurver end hvad der faktisk er der. Også formelle kjoler, der henleder opmærksomheden på taljen som wrap-stil kjoler eller dem, der kommer med en vinge eller bælte også en tendens til at se godt ud på slanke damer.

For den Petite kvinde, der viser en smule af benet sammen med en asymmetrisk Hemline er en fantastisk måde at gøre hende ser højere. En semi-formel kjole parret med et par slanke, høj hæl støvler er en anden idé til at fremhæve en lille figur. For den Busty gal, en formel kjole med en smuk halsudskæring vil fremhæve brystet, men også forsikrer, at der er tilstrækkelig støtte som en Stropløs BH kan nemt skjules nedenunder. For den bustier kvinde, der ønsker at henlede opmærksomheden væk fra hendes bryst, bør hun kigge efter en kjole, der tiltrækker øjet til Hemline.

Bund tunge kvinder bør overveje at se på formelle kjoler, der skims over den nedre del af kroppen. Kjoler med fuld, strømmende nederdele gør et godt stykke arbejde på at tilsløre tunge hofter, mens der viser off taljen. En kjole med en monteret halter også accenter en trimmet ned overkroppen og er en anden top valg for bund tunge kvinder.

Der er mange formelle kjole butikker placeret i lokale indkøbscentre og indkøbscentre overalt, der tilbyder en bred vifte af kjoler. Det personale, der arbejder i disse butikker er uddannet fagfolk, der kan hjælpe enhver kvinde vælge den perfekte type kjole til hendes særlige figur. Oftest disse specialbutikker tilbyder også skræddersy tjenester, så de kan foretage nogle små ændringer i kjolen valgt, så det vil se sin absolut bedste, når slidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *